Het leger van Boeheim overwint de trage start van Blue Collar U in TBT

Boeheim's leger (nr. 2 zaad) begon langzaam maar vocht terug en pakte een 69-54 overwinning op Blue Collar U (nr. 1 zaad) in The Basketball Tournament op vrijdagavond in The War Memorial in het centrum van Syracuse.

Het leger van Boeheim had al vroeg moeite om de basketbal te beschermen en liep een achterstand op van maar liefst 14 punten. Ze stormden echter terug en sloten de eerste helft af met een run van 17-4 om een ​​voorsprong van één punt de kleedkamer in te nemen. In de tweede helft nam het leger van Boeheim de volledige controle over, dankzij slecht driepuntsschieten van Blue Collar U, en trok weg voor de overwinning.

wie spelen de mets morgen

Grant Riller eindigde opnieuw in dubbele cijfers en scoorde een game-high 29 punten op 12-van-18 schieten. Chris McCullough scoorde 10 punten, terwijl Jamil Wilson er negen binnensloeg en 12 rebounds veiligstelde.

DOOS SCORE

Het leger van Boeheim gaat zondag om 16.00 uur door naar de Elite 8 in West Virginia, waar het zal worden geconfronteerd met de winnaar van Herd That en Sideline Cancer.